Forum o grach MMORPG i innych
Administrator
Jest to gra RPG/przygodowka, w ktorej mamy mozliwosc wybrania pomiedzy 5 klasami postaci (z dodatkiem 7) i wyruszenia za poteznym Diablo, ktory chce zawladnac swiatem i zniszczyc cale dobro na nim. W grze sa 4 akty (z dodatkiem 5) i na koncu kadego musimy zabic jakiegos poteznego przeciwnika. W 3 akcie mamy juz do czynienia z jednym z braci Diablo. Gra ma niezbyt zaskakujaca grafike ale nadrabi to fabula i grywalnoscia. Przeszedlem ja 2 razy i od razu mowie ze to trudne:D hehe polecam... Jest tez mozliwosc gry przez net-a (battle.net) lecz potrzeba do tego oryginalnej gry-nie jest droga. Zostaje zawsze mozliwosc gry przez Hamachi- ja z tego korzystam i gram z kumplem:D
A mo¿esz mi wyt³umaczyæ dok³adnie jak siê tworzy tak± sieæ w hamachi, w jaki sposób inni maj± do³±czyæ??
Poprostu prosi³bym Ciê o to aby¶ móg³ mi napisaæ krok po kroczku wszystkie procedury jakie trzeba wykonaæ aby zagraæ przez hamachi, bo ja w tych sprawach jestem kompletnie zielony ;(.
Ciekawi mnie jeszcze to czy aby zagrac trzeba mieæ konkretn± wersjê patcha czy jest to obojêtnê??
Z góry bardzo slicznie dziêkuje